Notebook: California Access Pomógł: 63 razy Dołączył: 13 Cze 2003 Skąd: Karen Notebook S.A.
Wysłany: Wto 05 Cze, 2007
Niewykluczone. To zalezy od handlowca/kierownika salonu. Mile widziana platnosc gotowka, wtedy mozna liczyc na jakis upust lub tobe/myszke lub dodatkowy RAM.
Pozdrawiam,
_________________ Piotr Kierszniewski
Karen Notebook S.A.
misioGDA
Notebook: CA M160S WXSGA mat T7500
Wysłany: Sro 06 Cze, 2007
..."maja być za 8-9 dni".....
Czy wiadomo coś więcej na temat cen? czy tajemnica handlowa.?....
Mam nadzieje ze na premierze i w Trójmieście zagości w takiej konfiguracji:
[/i]
M160S DVD RW/7500 2.2GHz/2048MB/160GB/NB8PGS 512MB VRAM/BT/WSXGA+
( bo tylko taka mnie interesuje) oczywiscie z robsona 1GB i karty 4965AGN.
[/i]
cena : ????...
[/i]
_________________ Grzesiek
Ostatnio zmieniony przez misioGDA Pon 18 Cze, 2007, w całości zmieniany 1 raz
Notebook: CA M160S
Wysłany: Czw 07 Cze, 2007
jeszcze mam pytanie odnoscie modeli z matryca WSXGA+, czy beda ogolnie dostepne czy tylko kilkadziesiat modeli pojawi sie w Polsce z ta matryca Przyznam szczerze ze nie chcialbym uczestniczyc w wyscigu po matryce
Notebook: CA M160S
Wysłany: Czw 07 Cze, 2007
ale WSXGA+ glare beda pozniej ogolnie dostepne? w sumie matowa lepsza, ale to rarytas. W kazdym razie mam nadzieje, ze nie dojdzie do tego, ze zostana sie same WXGA
Do odblaskow na glare mozna sie przyzwyczaic. Poczatkowo tez bylem przeciwny, teraz jest mi to obojetne.
W tej chwili mam podlaczny dodatkowy monitor ktory jest bez glare i szczerze mowiac na obydwu (notek glare + external) mi sie rownie dobrze jednoczesnie pracuje.
_________________ Nadal uzywasz Internet Explorer? TUTAJ znajdziesz porzadna i bezpiecznejsza przegladarke.
Notebook: Brak Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Skąd: Lublin
Wysłany: Pon 11 Cze, 2007
A po co miałyby się różnić. Te są bardzo ładne Ewentualnie przy zakupie w Lublinie moge nakleić swoje zdjęcie na obudowę matrycy, albo touchpad Będzie niepowtarzalny.
Martwi mnie tylko wtyczka zasilania widoczna na zdjęciu po lewej. Z tego co widzę nie jest to już standardowa wtyczka 5,5/2,5mm. Chyba że źle spojrzałem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum